Hautaustoimisto-palvelut

Palvelemme kaikissa hautajaisiin liittyvissä asioissa. Hautauspalveluumme kuuluu kotimaiset puu- ja kangasverhoillut arkut ja uurnat, hoidamme myös vainajan siirto- ja saattokuljetukset.

Muistokukiksi sidomme yksilölliset kukkalaitteet, seppeleet, laskettavat kimput ja arkkulaitteet toiveittesi mukaan.

Toimitamme kukkalaitteet valmiiksi siunaustilaisuuspaikalle.

muistokukat

Muistokukat

Muistokukat ovat perinteikäs ja olennainen osa hautajaisia. Kukat ovat viimeinen tervehdys vainajalle, ne tuovat lohtua ja auttavat meitä ilmaisemaan asioita, joihin sanat eivät riitä.

Arkut ja uurnat

Myymme ekologisia, laadukkaita, kotimaisia SHT-Tukku Oy:n valmistamia arkkuja ja uurnia.
Kaikki arkut soveltuvat sekä hautaamiseen että tuhkaamiseen. Voit tutustua laajaan arkku- ja uurnamallistoon SHT-Tukku Oy:n sivuilla.

Hautakivet

Voit tilata kauttamme hautakivet, kaiverrukset, vanhan kiven entisöinnit ja huoltotyöt. Autamme mielellämme uuden hautakiven suunnittelussa, tule käymään – suunnitellaan yhdessä.

Käytössäsi on myös Kauhavan kiviveistämön hautakivisuunnitteluohjelma, ohjelman avulla voit listata toiveita, hahmotella hautakiven mallia ja myös tehdä tilauksen itsenäisesti verkkokaupasta.

muistolle

Muistolle

Adressi on kaunis tapa muistaa ja ottaa osaa läheisten suruun. Adressi osoitetaan vainajan omaisille. Myös osanottokynttilät ja enkelipatsaat tuovat lohdutusta surun hetkellä.

Toimitukset haudalle merkkipäivänä tai juhlapyhiksi kuuluvat myös palveluihimme, kimput, kynttilät, lyhdyt ym. muistamiset viedään haudalle toiveittenne mukaan. Voit tilata kauttamme myös hautaistutukset esim. kevätistutus äitienpäiväksi, kesäkukat juhannukseksi ja syysistutuksen ennen
talven tuloa.

Surun hetkellä

”Kun olen kuollut, itke hiukan minun vuokseni, ajattele minua toisinaan.
Mutta älä liikaa.

Ajattele minua silloin tällöin, sellaisena kuin olin eläessäni. Toisinaan on mukava muistella
Mutta ei kauan.

Jätä minut rauhaan. Niin minäkin jätän sinut rauhaan
Ja niin kauan kuin elät, säästä ajatuksesi eläviä varten.”

-Intiaanirukous-